***Lente- en zomercollectie is binnen***


Startpagina
Uitleg
Voorwaarden
Privacybeleid
Contact
Mail ons
Gastenboek

Winkelmandje
Bestelling verzenden

Accessoires
babykleding (50/74)
maat 80/86
maat 92/98
maat 104/110
maat 116/122
maat 128/134
maat 140/146
maat 152/158
maat 164 en groter

Tijgertje - Voorwaarden

Als je hier een bestelling plaatst krijg je z.s.m. (meestal nog dezelfde dag) een bevestigingsmail met het totaalbedrag en het rekeningnummer waar je je betaling heen kan overmaken.
Betalingen dienen binnen 2 weken binnen te zijn, anders krijg je een eenmalige herinnering. Mocht het bedrag dan nog niet binnen zijn, dan gaat het artikel terug in de winkel. Als je betaling binnen is, gaat het pakketje z.s.m. op de post. Ik werk met girotel dus zie snel of het geld al gestort is. Als ik het pakketje naar het postkantoor heb gebracht stuur ik je een mailtje zodat je weet dat het onderweg is.

Verder geldt: NIET GOED, GELD TERUG. Echter de verzendkosten zijn voor rekening van de koper. De -geld terug-service geldt NIET voor artikelen uit de uitverkoop/opruiming!Wel kunt u ruilen of een tegoedbon krijgen.

Ik ben niet aansprakelijk voor verlies en diefstal tijdens transport. Wil je verzekerd laten verzenden dan kan dit tegen een gering bedrag. Vermeld dit echter wel even bij de opmerkingen. De kosten hiervan zijn voor de koper.

Heb je nog vragen of wil je dat ik iets voor je opmeet stuur dan even een mailtje naar tijgertje@tijgertje.com


Altijd als eerste op de hoogte van updates en nieuwe producten?

Tijgertje Mailing lijst

Alle weergegeven prijzen in Euro.

Powered by winkeltjes.net
Een product van CompanyOnNet Webdesign & Internet Services

Sitemap